zwemles

Bij ons gingen de kinderen net zo goed als andere kinderen naar zwemles. Ik ben momenteel nog bezig met de zwemlessen van Mick. Ik vraag me af hoe lang dit gaat duren. We waren erg overmoedig toen we een pakket voor AB en C hebben gekocht. We dachten lekker makkelijk is t in een keer klaar en het zal toch wel niet zo lang duren als bij Noëlle....
Na ja Bij haar ging t dus wel wat lastiger de diagnose was toen nog niet gesteld maar de concentratie was zoals altijd een groot probleem. Noëlle ging vaak achterin de rij staan bij opdrachtjes, want dan kon ze van de andere kinderen afkijken wat ze deden. Best slim eigenlijk.
Maar ja een zwemles met 10 kindjes en water geluiden genoeg prikkels die op scherp staan. Het moest vast een uitdaging zijn geweest voor t kleine hoofdje. Daarnaast is ze ook nog altijd erg bezig met haar best doen. Dus als t niet lukt moet ‘t dan ook frustratie geven. Maar ze heeft t gehaald na 2 jaar en net voor het weekend van corona. Anders hadden we helemaal opnieuw kunnen beginnen.

Nu zit ik dus op Mick te wachten. Hij ligt op dit moment in het water. Hij is begonnen bij een regulier klasje, maar dit ging al snel niet goed. Hij ging het water uit. Liep weg om van de glijbaan af te gaan en deed totaal niet mee met de les. Het zwembad heeft gelukkig een extra groepje op woensdag waar 5 kindjes zwemles krijgen. Maar helaas was deze vol. Maar gelukkig dacht het zwembad mee en bood ons aan om voor dezelfde prijs( altijd fijn) Mick 1 op 1 zwemlessen te geven. Hier krijgt hij les van 1 badmeester en duurt de les maar een half uurtje, maar dit is ook lang genoeg voor hem. Daarna lekker in de onesie naar huis.
Nou nog afwachten hoelang we hier over gaan doen, want ik heb het gevoel dat t nog wel even gaat duren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.